Taxi,Rolstoeltaxi en Touringcar vervoer.
Bel 045-52 57 777

Wij bieden u altijd een vervoersoplossing

Heeft u speciale wensen met betrekking tot taxivervoer? Van een individuele taxirit tot contractvervoer, Taxi Brunna biedt u een scala aan mogelijkheden. Onze uitgebreide wagenpark maakt het mogelijk om u altijd een vervoersoplossing te bieden. Bel 045-52 57 777 en informeer naar de mogelijkheden of vul het offerteformulier in.

Modern en uitgebreid wagenpark

Door de jaren heen is ons wagenpark sterk uitgebreid en bestaat uit:

  • Taxi’s tot 4 personen
  • Taxibusjes tot 8 personen
  • Meerdere verlengde Mercedessen tot 7 personen
  • Rolstoelbussen tot maximaal 4 rolstoelen, een andere indeling met zitplaatsen is ook mogelijk
  • Minibussen voor 15, 18 tot 34 personen.
  • Touringcars voor 50 tot 62 personen
  • Dubbeldekkers voor 72 tot 85 personen
rolstoeltaxi rolstoel taxi rolstoelvervoer Brunssum heerlen hoensbroek adelante orbis atrium verpleegkliniek dagopvang dagbehandeling

Rolstoelvervoer

Moet u vervoerd worden in uw rolstoel dan hebben wij ook hier de gepaste oplossing voor, met onze rolstoeltaxi/bus kunt u zonder problemen vervoerd worden in uw rolstoel naar uw bestemming met de rolstoeltaxi, onze rolstoeltaxi's zijn uitgerust met een rolstoellift zodat u probleemloos de rosltoeltaxi in en uit kunt zonder uit de rolstoel te hoeven stappen, u word daarna door de chauffeur vastgezet in de rolstoeltaxi waarna de rit kan beginnen ook voor het vervoer naar het ziekenhuis of medisch specialist is dit vervoer mogelijk.

luchthavenvervoer taxi scootmobiel vervoeren transport

Scootmobiel

Heeft u vervoer nodig voor een scootmobiel ook dat kunnen wij verzorgen met onze rolstoelbussen, ook het vervoer van gehandicapten is voor ons geen probleem, door ons personeel word de scootmobiel vastgezet en uzelf kunt op een zitplaats plaatsnemen  

touringcar verhuur brunssum

Touringcarverhuur

Tegen scherpe prijzen bieden wij vervoersmogelijkheden voor groepen tot wel 1000 personen of meer aan. Ons wagenpark bestaat uit taxi's,taxibussen minibusen (15/18 personen) Touringcars 50/54/62 personen tot een dubbeldekker (85 personen). Kijk voor meer informatie op www.megabus.nl.

discothekenvervoer taxi brunna

Discothekenvervoer

Plannen voor een lekker avondje uit? Laat parkeerproblemen thuis en kruip na afloop niet met een slok op achter het stuur. Vanaf 300,- euro verzorgen wij vervoer naar en van alle grote discotheken, zowel in Nederland als over de grens.

Speciale aanbieding!

Wij brengen scholen in de regio Parkstad en omgeving naar een speeltuin/pretpark binnen een straal van  circa 25 km al vanaf:

200,- euro per bus (50 personen)
300,- euro per dubbeldekker (72 personen)