Luchthaven taxi Limburg

Meer interessante links:

» 

Luchthaven taxi Limburg

Luchthaven taxi in Limburg? Stap in bij Taxi Brunna!

 

Op zoek naar een luchthaven taxi Limburg? Met Taxi Brunna als luchthaven taxi reist u vanuit Limburg comfortabel naar elke gewenste luchthaven in Nederland, Duitsland en België. Alleen, samen of met een groep, voor ieder gezelschap hebben wij passend vervoer. U heeft geen parkeerzorgen en -kosten en hoeft niet met uw koffers te slepen.

 

Vakkundigheid en snelheid typeren onze werkwijze. Wij halen u op het afgesproken tijdstip op en zorgen dat u vlot op de luchthaven arriveert. Wilt u na aankomst direct opgehaald worden? Ook dan is Taxi Brunna hét adres voor uw luchthaven taxi in Limburg!

 

  • Snel en comfortabel;
  • Scherpe tarieven;
  • Afspraak = afspraak;
  • Gemakkelijk reserveren;
  • 30 jaar ervaring;
  • Betrouwbare chauffeurs.

 

Bekijk onze tarieven en voorwaarden!
 

Vervoer op maat
Taxi Brunna uit Brunssum verzorgt al meer dan 30 jaar luchthavenvervoer en ander personenvervoer voor een grote kring tevreden klanten. We vervoeren individuen, maar ook kleine en grote groepen.

 

In een minibus passen groepen vanaf 15 personen en onze dubbeldekker kan maar liefst 85 mensen vervoeren. Ook zeer grote groepen, 800 personen of meer, kunnen wij vervoeren. Uiteraard bieden wij ook aangepast vervoer voor mensen in een rolstoel of scootmobiel.

 

Klant review: “Ik vind dit een goede centrale, omdat ze niet duur zijn en erg snel. Zijn er vragen of problemen onderweg dan wordt het gecompenseerd. Met een pasje van Brunna krijg je ook nog eens voordeliger tarief. Ik ben nog nooit te laat gekomen.” Marina – Heerlen.

 

Uw luchthaven taxi in Limburg direct regelen
Van of naar het vliegveld: wij staan voor u klaar met onze luchthaven taxi Limburg en omstreken. Huur bij ons passend vervoer voor een voordelig tarief! Bel 045-52 57 777 voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

 

Voor uw reservering kunt u ook het online reserveringsformulier invullen. Zo bestelt u snel en gemakkelijk uw luchthaven taxi in Limburg!


Reserveer direct uw taxivervoer.