Wilt u een goedkope limousine huren?

De voordeligste prijzen om een touringcar te huren

Wij verzorgen limousine verhuur in omgeving Limburg, zoals in Maastricht, Heerlen e.d.

Huur een limousine bij Taxi Brunna om van plaats A naar plaats B te reizen. We begonnen als taxi bedrijf maar groeiden door en zorgen nu ook voor limousine verhuur in de omgeving van Limburg. Nu komen onze klanten voor een limousine uit Maastricht, Heerlen en andere steden! U kunt bij ons een goedkope limousine huren en u krijgt er gratis een zeer klantvriendelijke behandeling bij. Met een gemiddelde ervaring van 20 jaar zijn onze enthousiaste werknemers flexibel en efficiënt. Zo kunnen wij elke klant de optimale vervoersoplossing bieden. Huur vandaag nog een limousine, vraag vrijblijvend uw offerte aan online.

Tevreden klanten huren bij ons

Lees het zelf in de reviews:
Omdat ze niet duur zijn en erg snel, vind ik dit een goede centrale. Wanneer er vragen zijn of problemen onderweg dan wordt het gecompenseerd. Je krijgt ook nog eens een voordeliger tarief met een pasje van Brunna. En nog nooit kwam ik te laat!.” Marina – Heerlen.

Bij ons kunt u een goedkope limousine huren. Het verhuur van limousines is een zaak waar wij ons met plezier voor inzetten. Onze klanten worden blij van de service die ze bij ons krijgen en dat stelt ons tevreden. Huur dan een limousine van ons bedrijf in Limburg!

Ook vervoeren wij groepen van 15 tot 85 personen met een minibus of dubbeldekker. We hebben zelfs genoeg materiaal om (meer dan) 800 mensen te vervoeren!

Naast touringcars verzorgen wij ook:

  • Dubbeldekkers
  • Rolstoeltaxi’s
  • Luchthavenvervoer
  • Taxi’s
  • Limousines

Reserveer meteen!

Wij staan u bij op schoolreisjes, bedrijfsuitjes, dagtochten en meerdaagse reizen. U huurt een touringcar tegen de voordeligste prijzen! Wees zeker van een zorgeloos vervoer naar al uw bestemmingen en reserveer nu. Wilt u eerst meer weten? Contacteer ons dan voor al uw vragen.