Een dubbeldekker huren?

De voordeligste prijzen om een touringcar te huren

Taxi Brunna stelt zijn uitgebreide wagenpark voor u beschikbaar

Taxi Brunna zorgt dat u comfortabel van plaats A naar plaats B of omgekeerd kunt reizen. Hiervoor kunt u bij ons een dubbeldekker huren. Wij verzorgen dergelijk vervoer al meer dan 30 jaar. Voor iedere klant hebben wij een passende vervoersoplossing. Vakkundigheid en snelheid typeren onze werkwijze. Huur nu een dubbeldekker tegen een zeer scherpe prijs. Vraag direct uw offerte aan!

Schakel de hulp in van Taxi Brunna wanneer u een dubbeldekker wilt huren

Een dubbeldekker bij Taxi Brunna is een uitstekende manier om vervoer voor u en uw groep te regelen. Met één van onze dubbeldekkers vervoeren wij groepen tot maximaal 85 personen. Ook voor zeer grote groepen, tot zelfs 800 personen en hoger, zijn wij u graag van dienst. Natuurlijk zijn ook kleine groepen of individuen voor ons geen probleem. Dat onze klanten zeer tevreden zijn met onze dienstverlening vertellen zij u graag in hun eigen woorden:

Klant review: “Ik vind dit een goede centrale, omdat ze niet duur zijn en erg snel. Zijn er vragen of problemen onderweg dan wordt het gecompenseerd. Met een pasje van Brunna krijg je ook nog eens voordeliger tarief. Ik ben nog nooit te laat gekomen.” Marina – Heerlen.

Naast dubbeldekkers kunnen wij u ook helpen met:

  • Rolstoeltaxi’s
  • Luchthavenvervoer
  • Taxi’s
  • Limousines

Snel en gemakkelijk reserveren

Bij Taxi Brunna kunt u passend vervoer voor voordelige prijzen huren! Reserveren doet u gemakkelijk en snel via onze website. Zo bent u zeker van zorgeloos vervoer naar al uw bestemmingen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.